Kärlek och förälskelser

Han är för på

2018-07-11 18:11 #0 av: oklart

För ungefär en vecka sen började en kille skriva till mig på dm på instagram och vi la till varann på snapchat och har skrivit varje dag sedan dess. Vi träffades idag och han hade köpt en bukett rosor till mig, när vi skulle kramas kysste han på min hals. Sen gick vi och fikade och han betalade.

Jag försökte köra vanligt småprat och lära känna snubben eftersom jag inte visste så mycket om honom. Ibland slängde han in hur vacker jag är och typ ''dethär är den bästa dagen i mitt liv''. Han försökte även hålla min hand men jag ryckte snabbt tillbaka den.

Jag sa tydligt att jag ville ta det lugnt eftersom vi inte visste så mycket om varandra men han har fortsatt hela dagen nu på snap och skrivit långa kärleksförklaringar

Det är såklart gulligt att han känner såhär om mig men det går jävligt snabbt fram känner jag och han fattar inte när jag säger att jag vill ta det lugnt. Är ostabil psykiskt och kan inte vara i ett förhållande, speciellt inte med nån man började snacka med för en vecka sen. 

Behöver någon annans åsikt på detta. Går han för snabbt fram eller är det jag som är bitchig och borde vara tacksam?

Anmäl
2018-07-11 18:15 #1 av: Vikan

Hade också sagt att han går alltför fort fram. Har du sagt att du inte orkar med förhållanden nu? 

Och nä, man är aldrig otacksam och bitchig bara för att man inte vill exakt samma sak

Anmäl
2018-07-11 18:46 #2 av: Loris M

Varför ska du vara tacksam? Han kanske är bara ute efter sex och därför vill gå fort fram. Han kanske inte alls är ärlig, det vet du inte eftersom du inte känner honom. Så, lita på din känsla och lär känna honom först. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2018-07-11 19:01 #3 av: Calcifer

Det han ska göra är att respektera det du säger. Gör han inte det är det han som gör fel, inte du. Du har ingen skyldighet att vara tacksam bara för att någon överöser dig med komplimanger och söta ord. Tycker du ska säga ifrån ordentligt, att du har inget emot att ni fortsätter lära känna varandra, men att han måste respektera att du behöver tid på dig och att du inte vill att han ska gå så fort fram.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2018-07-11 19:15 #4 av: Lonaa

En lite ful fråga som du inte behöver svara på, men hur gammal är du och hur gammal är han? Tänker eftersom du kallar honom "snubben"?
Säg ifrån att du vill ta det lite lugnare, om han inte respekterar det så dumpa honom!

Matte till jaktlabben Nikka och cairnterriern Charlie
Toktantens dagbok - Om hästar, hundar och livet i största allmänhetBlomma

Anmäl
2018-07-11 19:40 #5 av: powerade

Bara säg att du inte vill något mer just nu att han måste vara mer " vänskaplig " istället för kärleksfull.

Från en vänskap kan man fatta bättre beslut sen än att känna att man tvingas på saker.

Anmäl
2018-07-11 20:04 #6 av: Caeli

Konstigt beteende från en kille i tonåren eller strax däröver. (Vilket jag antar att han är eftersom du skriver på tonåringar iFokus...?) Hade avslutat kontakten för jag tror inte att han kommer att ta det lugnare när han har börjat så här...

10% av livet är underbart, 10% är svårt, 80% är vad du själv gör det till.
Anmäl
2018-07-11 20:28 #7 av: oklart

#1 Ja sa det när vi träffades och sa skrev det till honom nu och han fattar verkligen inte vad jag menar han fortsätter skicka ''tänker på vår framtid tillsammans'' Vilket gör att jag känner mig obekväm

#3 Försöker säga ifrån när han säger obehagliga saker och kallar mig ''prinsessa'' men han fortsätter bara

#4 Vi är båda 17, kallar alla killar för snubbar. Försöker säga till honom att jag vill ta det långsamt men han fortsätter bara

#5  Försöker förklara det men han fortsätter bara att ge mig kärleksförklaringar osv

#6  Aa han är 17 år. Får nog göra det om man verkligen inte slutar

Anmäl
2018-07-11 20:39 #8 av: Calcifer

Då tycker jag du säger ifrån på skarpen. Antingen slutar han omedelbart eller så är er kontakt över. Om  han inte respekterar dig nu kommer han inte göra det i framtiden heller.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.