Kropp och själ

Missformat öra efter örhänge

2018-07-16 21:59 #0 av: Melden

Visste inte vart jag skulle skriva detta men aja. Jag tog helt enkelt ett hål i mitt öra, asså inte på den vanliga platsen utan högst upp där det finns mest bråsk. Jag hade i läckar örhänget men såg senare desto längre tiden gick så fick jag typ en böld i hålet där örhönget va och slutade alldrig göra ont. Tillslut beslöt jag mig att byta örhänger till ett "vanligt" örhänger. Alltså inte ett läkar örhänge. Men denna böld försvann alldrig och nu har jag tagit bort örhänget helt och hålet å är nu rädd att mitt öra har blivit missformat då man kan känna att bölden är bråsk. Vad ska jag göra finns det nått man kan gö för att få bort detta eller kommer de va kvar för alltid.

Anmäl
2018-07-16 22:34 #1 av: Herveaux

Du kan fråga inne på Bodyart iFokus också, där finns mycket kunnigt folk. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-07-16 23:20 #2 av: Lillräkanf

Jag gjorde liknande och liknande "sår" uppstod. Brosk läker långsammare så det kommer nog se ut så ett litet tag men inte för alltid. Mina har gått bort i alla fall :) lycka till

Anmäl
2018-07-17 17:19 #3 av: Aleya

Ser ut som att du fått en ärrbildning.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2018-07-17 17:42 #4 av: silverfiisk

Tog du med pistol? Om inte, gå tillbaka till piercaren och visa och be om råd. Jag hade liknande vid min tragus, den gnuggade piercaren hål på, tömde på blod och var, och sen försvann det (gör inte det själv). Är det brosk så försvinner det inte.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.