Sex och samlevnad

Oskuld?

2018-08-07 20:57 #0 av: Sanna1301

Tja!

Många (inklusive mig själv) tycker att det är genant att vara oskuld, hur ser ni på de? Har du förlorat oskulden och i så fall när gjorde du det?Hjärta

Anmäl
2018-08-07 21:05 #1 av: silverfiisk

Jag skämdes över att vara oskuld när jag var yngre, så pass mycket att jag ljög om det. Nu skulle jag dock inte göra det, för det finns absolut ingen anledning att skämmas. Jag var 19 när jag förlorade oskulden, vilket många säkert tycker är väldigt sent, men nu i efterhand är jag glad att jag väntade och inte stressade. Skit i vad andra tycker om det och gör som du själv vill :)


Anmäl
2018-08-07 22:36 #2 av: Scorpio97

Jag fyller 21 år i november och har aldrig haft sex. Jag har aldrig haft en pojkvän eller kysst någon heller. Jag skäms inte för det. Jag är inte stolt över det heller. Det är som det är bara, jag har inte träffat rätt kille än och det är helt okej för mig :) 
Jag tycker inte man ska skämmas över att vara oskuld, för det är absolut inget fel med det. Oavsett hur gammal man är. På samma sätt är det absolut inget fel med att ha sex eller vilja ha sex och man ska inte skämmas över det heller. Lev på det sätt som känns rätt för just dig, och strunta i vad andra tänker eller tycker om det. 

//Jessie

Anmäl
2018-08-07 22:45 #3 av: 134643

Jag skämdes aldrig över att vara oskuld, men så har jag också varit förälskad sedan jag var 14 och även om det inte alltid var vi så hoppades jag att det skulle bli det. Vi blev ihop när jag var 17 och hade sex ett halvår efter det.

Tycker det är otroligt onödigt att skämmas över att inte haft sex :)

She needed a hero, so that's what she became. Medarbetare på tonåringarSkrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.