Sex och samlevnad

Hjälp!!

2018-11-01 20:31 #0 av: Pigge97

Tjabba! Jag har en liten funderare, någon som vet vad det kan vara?
Jag ska ha min ägglossning idag (1 november) och i måndags i bilen på väg hem fick jag som en ilande känsla i nedre delen av magen/livmodern som stramade ner mot fiffin. När det väl började avta och blev ”mildare”, stramade samma känsla uppåt mot typ vänster eller höger bröst. Aldrig varit med om det så blev lite förvånad och undrade vad fasiken det kunde vara. Insåg då att jag skulle ha ägglossning på torsdagen som kommer (idag alltså). Kan/ska det kännas så runt ägglossning? Någon annan som varit med om samma känsla?

Även igår när jag & killen gick runt på Ikea fick jag en kraftig värk i livmodern, kunde varken andas eller sitta/gå utan att det bokstavligen gjorde svinont. När jag väl fick kontroll över andningen blev det aningen bättre men hade fortfarande ganska ont.

Tippade på mensvärk i början men har aldrig haft så kraftig mensvärk och speciellt inte 2 veckor innan mensen är beräknad, brukar känna av att mensen är på g typ 1-3 dagar innan max.
Någon själ här ute som varit med om samma sak eller vet vad det kan vara?☺️

Anmäl
2018-11-02 17:04 #1 av: Loka03

hej!

Jag tycker att du kanske för säkerhets skull ska kolla upp det. eftersom att du beskriver att du aldrig har haft en kraftig mensvärk då borde det ju inte komma bara sådär. men jag känner igen mig lite. när jag var ca 11 kunde jag få ont på det sättet men det var nog bara för att jag precis hade fått min mens.

men som sagt kolla gärna upp det så att en kunnig gynekolog kan säga de rätt sakerna. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.