Känsliga rummet

(X) Kompis skär sig

2019-06-15 00:53 #0 av: Xseros

Hej. Gick ut nian idag och fick reda på genom den förbaskade leken sanning eller konka att en av mina bästa klasskompisar skär sig. Om jag tolkade det rätt så har det inte hållit på så länge men hon anser att det inte är allvarligt. Vad ska jag göra?

Anmäl
2019-06-15 19:28 #1 av: Granja Del Toro

Stotta denna person och lat henne eller honom tala ut! Be honom att soka upp en kurator och sok hjalp! Been there done that! Jag borjade kara mig nar jag madde psykist daligt pga av en misshandlande partner och stess som medfoljde med i detta forhallande. Jag visste sjalv att kara var dumt sa jag sokte hjalp sa jag fick tala ut om mina problem sa blev det battre. Men helt frisk blev jag inte forran jag lamnade mitt ex helt och hallet...

Stjärnor Host Of Stjärnor

BlommaArabiska Fullblod | EkologisktBlomma

Anmäl
2019-06-15 22:13 #2 av: My5665

Jag tycker du borde gå till en kurator eller nån annan lärrare och berätta att din kompis skärr sig för att dom är faktist till för att hjälpa till med sånt.  När man väll har börjat skärra sig så brukar det bli värre efter ett tag eller ja så var för mig och mina vänner. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.