Kärlek och förälskelser

Gillar han mig?

2019-12-13 17:52 #0 av: Minou_anonym

Okej jag vet att detta är konstigt och så men jag undrar en sak o behöver lite hjälp med svaret: Jag gillar en kille, han är min bästa vän, den ända personen jag litar på, vi snackar varje kväll och han stöttar mig alltid vi träffas varje dag eftersom vi går i samma klass och om jag jämför med förra veckan så har han blivit mer öppen mot mig och hjälper alltid till om nån gör nått mot mig vi är på varje rast och äter lunch tillsammans o vi har exakt samma humor och tänker likadant nu på senare tid har han börjat kittla mig, alltid dra skämt osen vänta tills jag garvar och om jag inte gör det så drar han ett nytt skämt direkt och vi vet typ allt om varandra och är aldrig stela mä varann men nu ska jag komma till saken, jag gillar honom men gillar han mig eller är det bara jag som inbillar mig? Och säg inget om ”Fråga bara” för det blir bara konstigt

Anmäl
2019-12-13 22:13 #1 av: Jbgs

Klart han gillar dig ! Sen vet ja inte ja om han tänker på dig som en tjej som han vill va ihop med ... men han gillar ju dig ! Tycker du ska fråga han ! Gör det nu ! Ikväll ! Vad kan gå fel ? Är man nyfiken så frågar man väl ?

Anmäl
2019-12-14 17:48 #2 av: Calcifer

Ja, gillar dig gör han. Är det på romantiskt vis eller inte - det kan BARA han svara på.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.