Känsliga rummet

Mens? Flytningar?

2020-02-14 07:47 #0 av: alinazz

Jag är en tjej som ska fylla 13 i år. Jag har haft flytningar sedan jag var typ 10 år. Det känns som jag borde få min mens när som helst men den kommer inte. Men igår när jag tog av mig mina kläder så var det något brunt i trosan blandat med min flytningar. Och idag när jag gick upp på toa så tittade jag ner och då låg lite brun rinnig sörja där i som hade droppat ner. Jag kollade mellan mina ben och det (torr) låg brun sörja lite runt omkring där man får mens tror jag. Det såg ut som om jag hade målat mig med brun vattenfärg typ. Vad är det? Hade kramper igår men tror att det var för att jag var gasig...Snälla svara 🙏🙏🥺

Anmäl
2020-02-14 09:11 #1 av: Sindri

Det kan mycket väl vara din men som kommer. Det kan vara på så många olika sätt, men det låter som det. 

Anmäl
2020-02-14 09:42 #2 av: Lona

Ja, det låter som att det är mensen som är på gång. I början så kan den vara lite "konstig", variera till utseende, färg och mängd. Det är också relativt vanligt att man får mer och lite annorlunda smärtor än vad man får senare i livet som mensvärk. Det tar tid innan kroppen fått ordning på hormonerna och kommit igång, helt enkelt.

"Jag är inte klok men jag är smart!"
Toktantens dagbok - Om hästar, hundar och livet i största allmänhetBlomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.